Friday, June 10, 2011

Despre iubireeee....iubiiireeeeee... [gen năăăăămeeeți...]

Ca să o înțelegeți pe aia cu nămeți:


Așa! Acum că am lămurit această parte a titlului, o să trec la cealaltă, și anume, cea cu iubirea! IUBIREA! Vorba lui Badea...nu mai pot cu iubirea asta! Omul are emisiune la tv și poate țipa acolo...eu în schimb o să urlu aici! În scris...

O să încep cu sfârșitul...cu sfârșitul unora de ar trebui să fie băgați direct în topul celor mai proști băieți - sinucigașii din dragoste. Aștia sunt de obicei niște băiețași de n-au nici 20 de ani împliniți care pun și ei mâna pentru prima dată pe o fată și gata, cred că le-a pus Dumnezeu mâna în cap, că nu mai e nimeni ca ei, că au lumea la picioare, că ei sunt cei mai tari și alte porcării de genul acesta. Toate astea până când respectiva, care nu și-a pierdut capul, face ceva normal pentru o persoană de vârsta ei...SE DESPARTE de ciumpalac...normal că se desparte, fata e tânără, experimentează, nu o să se căsătorească cu primul ciumpalac care o ia un pic mai în serios, totuși e vorba de o prietenie care se poate termina în orice moment, fiecare poate apoi să meargă pe drumul lui, nu e căsătorie să fie cu birocrație, nu e copil să fie vorba de destrămarea unei familii, custodie, alea alea, nu e nimic prea serios... Așa că fata își vede frumos de ale ei...probabil mai e și alt ciumpalac prin zonă care se bagă în seamă, iar fetiței îi pare așa mai interesant, poate nu, dar fata mai vrea și un moment de liniște și singurătate, nah nebuniile vârstei... Toate bune și frumoase... Doar că, pe de cealaltă parte e ciumpalacu nebun...care vai nu mai poate el de iubire așa...și o dă în disperare grav...începe să facă gesturi din ce în ce mai extreme numai să-l observe fata și poate poate s-o întoarce la el...disperarea atinge cote maxime în mintea prostovanului...fata nu e impresionată...nu-l mai vrea înapoi...disperare disperare...și iar disperare...de 3 ori disperare...ce să facă? ce să facă? ce să facă prostovanu? Păi ce? Încearcă să se sinucidă...măsura extremă... ”Nu mă mai vrea...nu pot trăi fără ea...pai atunci să nu mai trăiesc”... Iar aici există desigur 2 poibilități, după ce încearcă prostovanu să-și ia zilele... Primul caz e cel în care prostovanul nu reușește să își ducă planul până la capăt, fie că nu are tupeul necesar, fie îl salvează vreunu de nu avea și el treabă la ora aia in altă parte, din nefericire... Iar în cazul acesta ori aia se sperie și mai rău de el și cu atât mai mult e hotărâtă să stea departe de el și să nu-i permită să se mai apropie de ea...și pică prostu și de mai fraier decât era...fie se întoarce la el 101 % din milă...ceea ce e foarte foarte trist...dar ce să-i ceri la prost...să înțeleagă că nu așa se face treaba? Neah...n-ar fi capabil de așa ceva!
Al doilea caz, cel bun pentru omenire...este atunci când reușește...lasă rudele îndurerate...dar asta e...a scăpat lumea de un inutil (da, știu, sunt foarte cinic uneori...), însă chiar e mai bine așa...deoarece acela clar nu e bărbat...e un fătălău care face umbră degeaba pământului... Cum poți fi tu bărbat când nu poți trece peste faptul că te-ai despărțit de o oarecare la o vârstă destul de fragedă...în condițiile în care nu aveai nimic de pierdut și erai 100% liber. Dacă erai căsătorit, mai aveai și copii, știa respectiva niște chestii ce ar fi putut să-ți distrugă reputația sau să te distrugă pe tine...riscai cine știe ce...rămâneai fără viața ta la care țineai enorm...poate poate mai era oarecum de înțeles...dar când tot ce pierzi e o relație cu o fetiță ce nu mai vrea să fie cu tine...nigga pliz! Trebuie să fii prost absolut ca să recurgi la așa ceva! Și pt ce? Că vai o iubeai? O să mai iubești și pe altele...o să te mai părăsească și altele, o să părăsești tu pe altele, așa e viața, shit happens! Trăim niște vremuri în care divorțul e la modă, apoi ce să mai zici de despărțirile dintre prieteni...alții sunt dispuși să treacă prin birocrația divorțului și de 4-5 ori numai să se despartă...iar alții se sinucid după o simplă despărțire de o prietenă plictisită...serios...cât de prost trebuie să fii? Cât de slab de înger și câtă lipsă de personalitate îți trebuie?... Prea multe! Cu siguranță!

Bun și acum că am vorbit despre bărbați, nu pot să las femeile deoparte, trebuie să o dau și în ”misoginism”...că doar știți deja, orice adevăruri ce nu convin femeilor și sunt spuse de bărbați...sunt misoginisme! Femeile sunt cele mai pure și nevinovate ființe ever, sunt pur și simplu fără de greșeală, perfecțiunea întruchipată! YEAH RIGHT!!!!! Așa deci eu nu mai pot cu femeile alea care au gândirea aia distrugătoare de relații...acelea atât de nesigure pe ele încât își testează iubiții periodic...drama queens...alea care îți zic că vor să se despartă de tine...doar ca să vadă cum reacționezi...Și vor să fii disperat când îți zic asta...vor să se vadă că îți ieși din minți...că nu mai poți...vor să vadă disperareeee pe chipul tău...iar dacă nu văd asta...concluzie e simplă: nu le iubești. Deci clar...dacă ești super disperat așa și faci chestii extreme și bla...gata...e clar că le iubești - asta pentru o perioadă scurtă, că apoi urmează alt test din ăsta - iar dacă le dai libertatea să plece dacă vor...clar NU IUBEȘTI! Nu știu, eu unul nu le înțeleg...oare pentru astea iubirea înseamnă să fii disperat după ele? Câtă lipsă de încredere să ai în cel de lângă tine să îi faci asa ceva? Eu zic că ar trebui să nu ai încredere cam deloc! N-ai cum să iubești un om cu adevărat, să crezi că și el te-ar putea iubi, să fii într-o relație cu el...iar tu să vii să-i servești niște rahat pe farfurie și să speri că îl va mânca cu mare poftă și pe nerăsuflate pentru că te iubește și nu vrea să se despartă de tine, deși tu îi zici că tu asta vrei! Nu dragelor! Nu Nu NU! Un bărbat cu capul pe umeri se va gândi că dacă voi vreți despărțirea, e foarte posibil să se trezească că a mâncat acel rahat degeaba...ba mai mult...s-a chinuit să se prefacă și că îi place la nebunie...doar ca apoi să rămână de fraier...Poate suntem noi mai superficiali uneori...LUCRU PE CARE VOI NU ÎL PUTEȚI ÎNȚELEGE ȘI CREDEȚI MEREU CĂ TOTUL ARE LEGĂTURĂ CU VOI!!! - AFLAȚI CĂ NU E AȘA!!! Uneori ne mai preocupă alte nimicuri pe care voi nu le puteți înțelege - deci suntem uneori superficiali dar nu suntem proști! Nu mai faceți greșeala de a confunda un bărbat în momentele sale de superficialitate...cu un bărbat prost...pentru că nu suntem proști! Cel puțin cei care chiar suntem bărbați, nu băiețașii despre care am vorbit anterior, care cu siguranță ar face fel și fel de gesturi numai să rămâneți cu ei, chiar dacă doar din milă... Ei bine noi nu suntem așa și ne pare rău că vă dezamăgim! ;)
Ah și că tot sunt la capitolul feminin...nu le înțeleg pe astea care au prieten și se cred căsătorite...mi se pare așa de trist...să nu mai zic de cazurile în care băiatul se crede căsătorit...acolo deja e prea de tot!

Oricum aveți grijă cu iubirea asta și n-o mai duceți la extrem...și ca un sfat...o să-l las tot pe domnul Badea să vocifereze...că el are emisiune....eu nu...

No comments: