Thursday, September 24, 2009

Ultima modă în materie de cocălari şi "distracţii macabre"

Vom arunca azi o privire spre cea mai nouă distracţie la care se dedau cocălarii din ziua de azi.
Da ştiu! Ştiu ca distracţiile macabre erau asociate copiilor EMO, însă cocălarii ţin să contrazică această regulă după cum veţi vedea imediat.
Deci, şi prin urmare, dar nu şi în concluzie, vi-l prezint pe nimeni altul decăt Costel, suptanumit "PROFANATORU' de MORMINTE" distrându-se prin cimitir ca orice alt om normal, făcând lucruri absolut normale cu tentă sexuală, amestecate cu cântece religioase şi rugăciuni. Trebuie să apreciem smerenia personajului şi mai ales faptul că ştie şi cântece bisericeşti. E un adevărat cre...ş..tin. Nici eu nu sunt o persoana religioasă dar totuşi să iei totul într-o asemenea derâdere e prea de tot...sau poate mi se pare mie...aşa că vă las să vizionaţi si să vă spuneţi si voi părerea după ce vă veţi minuna de imaginile următoare:

1 comment:

Yoll said...

E de inteles ca exista tot felul de oameni pe planeta asta... dar atat de RETARD ca astia mai rar... adica aproape deloc. Ciudat este ca, unul din ei la un moment dat ii zice actorului principal, MARELE profanator ca este un PROST. Intr adevar este, atata timp cat "tovarasii" lui sustin asta (ei il cunosc in amploarea lui, noi mai putin). Insa trebuie luata in calcul si vorba aia: "cine se aseamana se aduna"... Asa ca... voi, mari actori, regizori, scenaristi etc etc, intrebati va de ce sunteti prieteni cu cel pe care il numiti PROST.